zondag 16 juli 2017

#34 Persoonlijk Photo Diary: heel veel vega(n) eettentjes

Hi Lieve lezers! Deze week niet een mega mega lange photodiary, zoals jullie vaak gewend zijn van ons want we vergeten soms foto's te maken van wat we allemaal doen. De week is echt weer voorbij gevlogen en we hebben elkaar bijna elke dag gezien. (Naomi woont zowat bij Robin). We zijn sinds Naomi terug is uit Cyprus weer heel fanatiek bezig met de blog, met onze nieuwe website en eten minstens 2x per week buiten de deur bij een leuke nieuwe hotspot. Afgelopen week hebben we o.a gegeten bij H.earth, een super leuke vega(n) hotspot op de Albert Cuyp in Amsterdam. Daarnaast gaan we vanavond weer heerlijk eten in Haarlem en staan er voor de komende weken nog veel andere hotspots op de planning. Kijk jij mee met onze week in foto's?



Ik (Naomi) werk sinds kort als fietsbezorger bij Thuisbezorgd en komt daardoor bij hele leuke plekjes in Amsterdam. Zelf moet ik ook wat eten natuurlijk en besloot bij Spirit wat lekkers mee te nemen. Wauw, dit restaurant is echt geweldig, helemaal vega met veel vegan opties en écht ontzettend lekker. 

Hebben jullie onze leuke winactie al gezien met de Sungold kiwi Zespri. Je kunt een welnessbon winnen ter waarde van €75 als je jouw inspiriatie-ontbijtje met de Sungold kiwi deelt! 

Tijdens de Yogales bij Yogadreams mag je een kaartje pakken voorafgaand aan de les. Ik (Naomi) pakte deze twee kaartjes <3



Rondje wandelen door de Jordaan, hier wil ik wonen later! 

Theeleuten <3 

Ik mis Cyprus zo erg! Afgelopen week kwam ik deze spontane foto tegen van mezelf, genomen in beachbar Guaba. Kon ik maar terug...

Tijdens het werken kom ik echt de mooiste uitzichtjes tegen in Amsterdam. Wauw deze lucht! 

Amsterdam is echt prachtig!

Kennen jullie Studio/K al? Wij aten hier vorige week en schreven over deze leuke hotspot een blog

Deze week aten we ook bij H/Eart.h in Amsterdam. Een ontzettend leuke vega(n) hotspot in de Pijp. We begonnen met 4 heerlijke soepjes. 

Hoe cute zijn deze schommels?!

Workmode ON!

Het restaurant is ook gelijk een conceptstore, ze verkopen er ook allemaal leuke spulletjes!

We begonnen met een ontzettend lekkere gemarineerde spelt salade. Zoo lekker!

Dit was echt heaven: gnocchi van guacamole met een zwarte bonen tomatensaus en een toefje van mais en zoete paprika. Echt een aanrader.

Vegan kokos tiramisu met mango. Jammer dat we alleen niet van kokos houden beide dus we kregen gelijk een ander toetje, hoe lief!

De classic vegan Tiramisu was echt heerlijk! We vragen ons echt af hoe ze dit maken.. 

Robin had een cadeautje voor Shannen, haar zusje, gemaakt, maar was 1 printje vergeten op haar werk. Dinsdag hing deze man te shinen, hahaha! 

Gisteren zaten we heerlijk in het Amstelpark bij het Foodfestival TREK, genietend van het zonnetje! 

's avonds weer een lekker diner, deze keer bij Golden Temple, een vegetarisch restaurant op de Utrechtsestraat. Hoe leuk is deze muur!

Een heerlijk sapje van biet, gember, appel en wortel! 

Naomi koos voor een Indiaas gerecht met allemaal verschillende dingen. 

Als toetje, vegan ijs! De fruismaakjes waren echt zo ontzettend lekker! 

Dit was onze week! Hoe was jou week?

Liefs,

Robin & Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten